* .  بدلیل متغییر بودن شرایط و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ها  از طرف سفارت خانه ها و کنسولگری ها

 خواهشمند است قبل از برنامه ریزی با شماره های دفتر تماس حاصل فرمائید .

 

کشور هایی که بدون نیاز به ویزا می توان به آنها سفر کنیم :

 

آفریقا :

کیپ ورد - Cape Verde تانزانیا - Tanzania کومور - Comoros اوگاندا - Uganda جیبوتی - Djibouti سیشل - Seychelles کنیا - Kenya موریتانی - Mauritania ماداگاسکار - Madagascar گینه بیسائو - Bissau Guinea موزامبیک - Mozambique توگو - Togo

 

آسیا :

قطر - Qatar نپال - Nepal جزایر کوک - Cook Island تیمور شرقی - Timor-Leste مالزی - Malaysia مالدیور - Maldives ارمنستان - Armenia سریلانکا - Sri Lanka ماداگاسکار - Madagascar لبنان - Lebanon لائوس - Laos توگو - Togo

 

اروپا :

گرجستان - Gerogia - ترکیه - Turkey

 

آمریکا :

اکوادور - Ecuador گویان - Guyana  هائیتی - Haiti  نیکاراگوئه - Nicaragua  ونزوئلا - Venezuela

 

اقیانوسیه :

نیووی - Niue  ایالات فدرال میکرونزیا  Federated States Of Micronesia  پالائو - Palau  تووالو - Tuvalu  تووالو - Tuvalu

 

 

مدارک مورد نیاز

مدت زمان اخذ

(روز کاری )

اعتبار

مدت اقامت

نوع ویزا

کشور

#

شامل پاسپورت – 1 قطعه عکس – ثبت رجیستر پس از 5 روز اقامت

14 روز ( عادی )

7 روز ( فوری )

3 ماه

1 و 3 ماه

توریستی - تجاری

قزاقستان

( آلماتی )

1

اصل پاسپورت, 2 قطعه عکس

25 روز(عادی)

15 روز (فوری)

طبق درخواست

15 روز ~ 1 ماه

توریستی-

تجاری

قرقیزستان

(بیشکک)

2

اسکن پاسپورت و عکس رزرو هتل الزامی میباشد.

15 روز (عادی)

10 روز ( فوری)

2ماه

14 روزه

توریستی

(فوری-عادی)

سنگاپور

3

اصل پاسپورت-دعوتنامه-2 قطعه

عکس 4*3  شناسنامه -مصاحبه

10 روز کاری

3 ماه

1ماه

توریستی

پاکستان

4

اصل پاسپورت- 2قطع عکس- ترجمه گواهی اشتغال به کار-رزرو هتل اجباری

7روزکاری(عادی)

2روزکاری(فوری)

3ماه

طبق درخواست

توریستی (عادی-فوری)

اندونزی

(بالی)

5

اصل پاسپورت-2 قطعه عکس –ترجمه گواهی اشتغال به کار- رزرو هتل اجباری

15روزکاری(عادی)

8روزکاری(فوری)

طبق درخواست

طبق درخواست

توریستی (عادی-فوری)

ازبکستان

(تاشکند)

6

اصل پاسپورت امضا شده-2 قطعه عکس 4*3 رنگی زمینه سفید- فرم اطلاعات فردی- ضمانت در صورت نیاز

7روزکاری(توریستی)

10روزکاری(تجاری)

7روز کاری

(توریستی)

1 ماه

(تجاری)

1 بار ورود

توریستی-تجاری

بلاروس

7

اصل پاسپورت- 2قطعه عکس – شناسنامه- گردش بانکی 6 ماه آخر- سند ملکی –مدارک شغلی-هتل- پرواز-ضمانت برگشت- مصاحبه ترجمه رسمی مدارک

10 روز کاری

6 ماه

مولتی

توریستی

مکزیک

8

اصل پاسپورت-2قطعه عکس-شناسنامه و کارت ملی –گردش بانکی 3ماه آخر- سند ملکی- تعهد نامه محضری- مدارک شغلی -هتل- پرواز –بیمه مسافرتی- ترجمه رسمی مدارک

5روزکاری(عادی)

10روزکاری(فوری)

3 ماه

1 ماه

توریستی (عادی-فوری)

کوبا

9

اصل پاسپورت-1قطعه عکس4*3شناسنامه – تمکن مالی-سند ملکی مدارک شغلی-هتل- پرواز –ضمانت برگشت- ترجمه رسمی مدارک

15 روزکاری(عادی)

7روز کاری(فوری)

3 ماه

مولتی

توریستی (عادی-فوری)

برزیل

10

اصل پاسپورت-2 قطعه عکس 5/4*5/4 – شناسنامه- مدارک شغلی- گردش بانکی 3 ماه آخر- رزرو هتل – برنامه سفر-ترجمه رسمی مدارک-

15 روز کاری

3 ماه

15 روزه

توریستی

ژاپن

11

اصل پاسپورت-2قطعه عکس5*5 کپی شناسنامه- هتل و پرواز- هماهنگی جهت اخذ ویزای تجاری

15روزکاری(عادی)

7روزکاری(فوری)

3 ماه

1 ماه

توریستی (عادی-فوری)

هند

12

اصل پاسپورت -2قطعه عکس4*6 - تمکن مالی-

5 تا 7 روز کاری

40روز

طبق تمکن مالی

توریستی گروهی

(فوری و عادی)

چین

13

اصل پاسپورت-3قطعه عکس 4*3- کارت ویزیت-مدارک شغلی- دعوتنامه-تمکن مالی-تعهدنامه

15وز کاری(عادی)

4روز کاری(فوری)

1ماه

14 روزه

تجاری (عادی-فوری)

تایوان

14

اصل پاسپورت-2قطعه عکس4*3 - آزمایش

5روز کاری(عادی)

2روز کاری(فوری)

1روز کاری( TOP URGENT)

2 ماه

30روزه

توریستی(عادی-فوری-TOP URGENT)

افغانستان

15

اصل پاسپورت-2قطعه عکس4*3 – رزرو هتل و پرواز

10روز کاری

3 ماه

15 روزه

توریستی

تونس

16

اصل پاسپورت-2قطعه عکس4*3-مدارک شغلی-گردش بانکی 3 ماه اخر-رزرو هتل و پرواز

10روز کاری

1ماه

1ماه

توریستی

آفریقای جنوبی

17

اصل پاسپورت-2قطعه عکس4*3- مدارک شغلی

16روز کاری

1ماه

1ماه

تجاری

بنگلادش

18

اصل پاسپورت-3قطعه عکس4*6-آزمایش تب زرد-رزرو هتل و پرواز

5روز کاری(عادی)

2روزکاری(فوری)

3ماه

1ماه

توریستی(عادی-فوری)

غنا

19

اصل پاسپورت -2قطعه عکس 4*6-مدارک شغلی –رزرو پرواز و هتل

5روز کاری

3ماه

1ماه

توریستی

کنیا

20

اصل پاسپورت-2قطعه عکس 4*6–تمکن مالی- گواهی اشتغال به کار ترجمه شده

45روز کاری

3ماه

7-14 روزه

توریستی دبل

هنگ کنگ

21

اصل پاسپورت-1قطعه عکس4*3-پرواز و هتل

6روزکاری(عادی)

2روز کاری(فوری)

طبق درخواست

14 روزه کاری

1ماه

توریستی(عادی-فوری)

روسیه

22

اصل پاسپورت-1قطعه عکس 4*3

25-30روز کاری(تجاری عادی-1 و 3 ماه و دبل عادی 3 ماه)

15-30(تجاری فوری- دبل فوری)

طبق درخواست

1ماه(تجاری عادی)

3ماه

تجاری(عادی-فوری-دبل عادی-دبل فوری)

اصل پاسپورت -1قطعه عکس4*3 - آزمایش HIV

25-30روز کاری

طبق درخواست

180روز

1 ساله مولتی

اصل پاسپورت -2قطعه عکس 4*3 جهت ثبت ریجستر هتل الزامی است

15 روز کاری

طبق درخواست

10روزه کاری

15روزه کاری

توریستی-توریستی با ترانسفر

ترکمنستان

(عشق آباد)

23

اصل پاسپورت-1قطعه عکس4*3 –کپی شناسنامه و کارت ملی –تمکن مالی- رزرو پرواز و هتل (توریستی)

--------------------------------------------------------

اصل پاسپورت- 1قطعه عکس-کپی شناسنامه و کارت ملی-گردش 6ماه آخر- رزرو پرواز و هتل (مولتی)

 

3-5 روز کاری

3ماه (توریستی)

6ماه (توریستی مولتی)

2ماه(توریستی)

توریستی مولتی(مولتی)

 

توریستی-توریستی مولتی

تایلند

24

اصل پاسپورت-1قعه عکس-تمکن مالی-رزرو پرواز و هتل –مصاحبه

اصل پاسپورت-1قطعه عکس-تمکن مالی-رزرو پرواز و هتل –مصاحبه

10روز کاری

3ماه

1ماه

توریستی

فیلیپین

25

اصل پاسپورت- 1قطعه عکس –ثبت ریجستر بیش از 72 ساعت

3روزکاری(عادی)

1روز کاری(فوری)

10روز کاری(90روز

-120روز-180روز)

3ماه_توریستی-عادی)

1سال (90روز

-120روز-180روز)

1ماه (عادی-توریستی)

90روز

120روز

180روز

توریستی(عادی- فوری)

1ساله (90روز اقامت-120روز اقامت)

180روز اقامت

آذربایجان

26

اصل پاسپورت-1قطعه عکس

 

قرارداد دانشگاه (دانشجویی)

8روز کاری (عادی)

1روز کاری (فوری)

1روز کاری (دبل)

8روز کاری(دانشجویی)

1ماه (فوری- عادی)

45روز کاری_توریستی دبل)

8روز کاری(دانشجویی)

1ماه(عادی-فوری)

45روزه (توریستی دبل)

1ماه (دانشجویی)

توریستی(عادی-فوری)

توریستی دبل-

دانشجویی

تاجیکستان

27

اصل پاسپورت-2قطعه عکس4*3

3-5 روز کاری

3ماه

1ماه

توریستی عادی

عراق

28

اصل پاسپورت- 1 قطعه عکس 4*6- کپی شناسنامه- کارت ملی-رزرو بلیط و هتل –گواهی اشتغال به کار –تمکن مالی

10روز کاری(عادی)

4روز کاری(فوری)

طبق درخواست

طبق درخواست

توریستی(عادی-فوری)

ویتنام

29

اصل پاس+2قطعه عکس 4*3 – ترجمه شناسنامه-مدارکشغلی-گواهی تمکن مالی به لاتین حداقل 30 میلیون به بالا- ضمانت برگشت

15 روز کاری(عادی-تجاری)

5روز کاری(وری)

3ماه

1ماه

توریستی(عادی-فوری)

تجاری

کره جنوبی

30

اصل پاس –رزرو هتل – رزرو بلیط -2 قطعه عکس4*6-گواهی اشتغال به کار به لاتین –پرینت حساب بانکی 6 ماه به لاتین

1ماه قبل از پرواز اقدام شود.

طبق رزرو هتل

طبق درخواست

توریستی

مغرب

31

اصل پاسپورت-2قطعه عکس 4*3–کپی تمام صفحات شناسنامه –گواهی اشتغال به کار – تمکن مالی-ضمانت برگشت

15روز کاری

طبق درخواست

7-14 روزه

توریستی

اکراین

32

اسکن رنگی پاسپورت-اسکن شناسنامه- اسکن عکس- ضمانت برگشت

5-7 روز کاری

6 ماه

10روزه

1ماه

توریستی

عمان

33

اصل پاسپورت- هماهنگی جهت کلیه مدارک یا کانتر مربوطه

هماهنگی با کانتر

طبق درخواست

طبق درخواست

توریستی

شنگن

34

اصل پاسپورت- هماهنگی جهت کلیه مدارک با کانتر مربوطه

هماهنگی با کانتر

طبق درخواست

طبق درخواست

انگلیس-اروپا-آمریکا-کانادا

خدمات وقت سفارت و پیکاپ پاسپورت

35

عکس پاسپورت-عکس شناسنامه میزبان-عکس پرسنلی مهمان و تکمیل فرم میهمان(توریستی)عکس پاسپورت – عکس پرسنلی مهمان-عکس شناسنامه –میزبان و تکمیل فرم میهمان – عکس روزنامه رسمی شرکت میزبان و تقاضانامه ویزا - فرم تقاضا

5-7 روز کاری

3ماه

1ماه

توریستی

تجاری

ایران

36

اسکن پاسپورت - پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار

3-7 روز کاری (عادی)

یک روز(فوری)

2 ماه

3 ماه

14 روز

1 ماه

3 ماه

توریستی

دبی

37

 

SINA SEIR ADIBIAN

سینا سیر ادیبیان

WWW.SINASEIR724.COM